Načini plačila

MEGALINK.si ponuja naslednje možnosti plačila:

 - po povzetju (*)
 - z nakazilom na račun  MEGALINK d.o.o. (po predračunu**)
 - s plačilom s kreditno kartico Activa, Maestro, VISA in MASTERCARD preko sistema Bankart
 - s plačilom preko sistema Paypal

*plačilo v imenu trgovine prevzame dostavna služba.
*Naročilo gre v obdelavo po prejemu plačila po ponudbi/predračunu.

MEGALINK d.o.o. bo na spletni trgovini dodajal različne oblike plačil v skladu s ponudbo, povpraševanjem in podjetniško presojo.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta, je v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika, potrebno obvestilo na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM# zaradi »kreditiranja« kartice ali vračila kupnine.

Izdaja računa

Trgovina kupcu izda in dostavi račun, bodisi v fizični obliki ali na elektronski naslov v pdf formatu.

Na računu mora biti jasno razvidna cena artiklov in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne moremo upoštevati.

Cene

Artikli so na voljo za nakup po ceni, ki je objavljena v trgovini. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Če bi se navkljub trudu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, zgodilo, da bi bil podatek o ceni napačen, ali, da bi se cena artikla spremenila med obdelavo naročila, bo kupcu omogočen odstop od nakupa.

Popusti, promocijske kode in druge ugodnosti se ne seštevajo. V kolikor bi se v izjemnem primeru seštevali, bo to izrecno in natančno opisano.

Denar, ki bi bil vplačan za darilne bone, bonuse in predračune se ne obrestuje, darilnih bonov in kod bonusov za popust pa ni možno menjati za gotovino.

Plačilne in kreditne kartice

V primeru plačila s plačilnimi ali kreditnimi karticami veljajo še naslednji pogoji:

plačnik (podatki v računu uporabnika) mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik plačilne ali kreditne kartice,
po potrditvi prejema naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen izjemoma z odobritvijo trgovine