-


Novi uporabniki

Z uporabo prepone »SI« pred davčno številko potrjujete, da je podjetje zavezanec za plačilo DDV
Spoštovani, podatke, ki nam jih posredujete bomo uporabili zgolj za namene, ki so jasno opredeljeni v splošnih pogojih in varovanju osebnih podatkov. Z registracijo izrecno potrjujete, da ste tako »splošne pogoje«, kot »varovanje osebnih podatkov«  pozorno prebrali in razumeli, ter z njimi soglašate do preklica, ki je možen v vsakem trenutku z obvestilom na naš poštni naslov.
S klikom nam dovolite, da vaš elektronski naslov posredujemo Facebooku in Googlu ter vas s ciljanimi oglasi obveščamo o akcijskih ponudbah in pridobljenih ugodnostih. S klikom soglašate tudi z varovanjem osebnih podatkov
S klikom boste privolili v prejemanje novic in informacij o naših storitvah, novostih in posebnih ugodnostih, ki jih bomo pošiljali na vaš elektronski naslov in soglašali s splošnimi pogoji in varovanjem osebnih podatkov

Obstoječi uporabnik

Prijavite se.

Ste pozabili geslo?
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve