-
Set 4 v 1, v katerem je klasična šolska torba Barbie. Z veliko prostora, odsevniki in predali. Izredno ugoden nakup, saj set sestavljajo šolska torba, vrečka za telovadbo, mala puščica in velika, polna peresnica. Vsi z usklajenim motivom Barbie.
109,78
Na zalogi


V kompletu boste dobili: kvalitetno, klasično šolsko torbo Barbie, vrečko za copate, ovalno peresnico, polno dvodelno peresnico. Bistvene značilnosti kvadratne šolske torbe Barbie, ki je v bistvu klasična šolska torba, primerna predvsem za prvo triado osnovne šole, so: anatomsko oblikovan nahrbtnik s kvalitetnim hrbtiščem in nastavljivimi podloženimi naramnicami, enostavno odpiranje in zapiranje, veliko prostora, odsevniki za večjo varnost, ročaj za lažje rokovanje (na vrhu torbe).
Velikost (š/d/v): 32cm / 18cm / 41cm
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve