-
Set v katerem je klasična šolska torba Hello Kitty z veliko prostora, odsevniki in predali. Izredno ugoden nakup v setu, ki ga sestavljajo šolska torba, vrečka za telovadbo in dve puščici. Vsi s priljubljenim motivom Hello Kitty.
109,78
Ni zaloge


V kompletu boste dobili: kvalitetno, klasično šolsko torbo Hello Kitty vrečo za copate ovalno peresnico dvodelno peresnico Bistvene značilnosti kvadratne šolske torbe Hello Kitty, ki je v bistvu klasična šolska torba, primerna predvsem za prvo triado osnovne šole so: anatomsko oblikovan nahrbtnik s kvalitetnim hrbtiščem in nastavljivimi podloženimi naramnicami enostavno odpiranje in zapiranje veliko prostora odsevniki za večo varnost ročaj za lažje rokovanje (na vrhu torbe) Velikost (š/d/v): 32cm / 18cm / 41cm
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve