Zaradi velikega povpraševanja se lahko čas dostave podaljša za kakšen dan. Če želite prejemati naše novice in informacije o ugodnostih, se preprosto vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM#
-
Velika torba, namenjena prvi triadi, klasične oblike, privlačne barvne kombinacije, predvsem pa z varnimi odsevniki in priljubljenimi jeznimi ptiči (Angry birds).
49,98
Na zalogi


Odlična torba namenjena prvi triadi, ki bo razveselila vse ljubitelje Angry Birds! Ker je kvadratne oblike omogoča pravilno razporeditev teže na otrokovo telo in učinkovito izrabo prostora tudi za raznovrstne potrebščine. Na hrbtni strani omogoča prezračevanje, ima učinkovite odsevne površine, zapira se z zaponko. Narejena je iz vodoodpornega materiala, dno je trdo, ima pa tudi ročaj, ki omogoča nošenje v eni roki. Ta pride prav predvsem staršem, ko pospremijo otroka in torbe ne nosijo na ramenih.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve