-
Lep, praktičen in kvaliteten nahrbtnik s privlačnim motivom, številnimi predali in nastavljivimi pasovi.
60,98
Na zalogi


Lahek, priročen in lep nahrbtnik, ki je uporaben za prvo triado osnovne šole. Zapira se s tremi zadrgami in ima stranska odlagalna mesta obrobljena z elastiko, ki zadržuje vsebino, da ne pade ven (copati, voda...). Anatomsko-ortopedsko hrbtišče omogoča odličen pretok zraka in zmanjšuje potenje. Enostavno nastavljive anatomske in oblazinjene naramnice zagotavljajo odlično lego na telesu. Na torbi so odsevni trakovi za večjo varnost otroka. Nahrbtnik je izdelan iz materialov, ki odbijajo vodo in ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Velikost: 43x32x18 cm.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve