Je sploh potrebno kaj dodati? Kombinacija odličnega nahrbtnika in Moto GP je za ljubitelje dobesedno must have.
36,58 €
14,63
Na zalogi


Nahrbtnik Target MotoGP Safety je navidezno preprost, čeprav ima logotip Moto GP močno sporočilo. Sam po sebi ima veliko prosotra, ki se skriva pod zadrgo, kjer sta na voljo dva predala. Ob strani sta še dva žepa, primerna za vodo ali copate, oziroma karkoli drugega. Spredaj je še en večji predal, na vrhu pa ročaj, ki pride prav, če nahrbtnik prenašamo z eno roko. Naramnice so seveda nastavljive, nahrbtnik pa je velik približno 41×32×18 cm in narejen iz kvalitetnega materiala.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve