-
Težo šolskih potrebščin je lažje premagati z nahrbtnikom na kolesih. Če so na nahrbtniku še Ninja želve, so razdalje skorajda pozabljene.
73,18 €
36,59
Na zalogi


Nahrbtnik, ki prenašanje olajša s kolesi in teleskopskim ročajem. Ljubitelji borbenih želvakov bodo veseli tudi oblazinjenih in nastavljivih naramnic, velikih predalov in stranskih žepov v katera lahko odložijo vodo, copate ali kaj drugega. Nahrbtnik ima trdo, ojačano dno, kolesa in teleskopski ročaj, na vrhu pa tudi ročaj za nošenje v eni roki (primeren predvsem za starše). Velikost nahrbtnika je približno 34x21x47 cm, narejen je iz kvalitetnih in neoporečnih materialov.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve