Izkoristite številne popuste in kodo ostanidoma. Spletni nakupi so ugodni, varni in zanesljivi. V danih razmerah vas prosimo le za razumevanje v primeru zamude pri dostavi. Bodite zdravi!  Vaš MEGAL!NK 

-
Lep šolski nahrbtnik, ki je dovolj velik, izredno kvaliteten, prostoren in ne podleže modnim trendom. Skratka, idealna kombinacija in razlog za vstop v družino Dakine!
86,97 €
59,99
Na zalogi


Pravijo, da je Dakine Prom med najbolj priljubljenimi ženskimi nahrbtniki. Verjamemo, da si ga včasih sposodi tudi kakšna mama, saj je klasično srčkan! Prom ima vse, kar potrebuje šolski nahrbtnik: dovolj prostora za vse, oblazinjen predal za laptop, žep z organizatorjem za pisala in telefon, izoliran hladilni žep za prigrizke in držalo za steklenice v stranskem žepu. Uporabniki zelo cenijo udobne, oblazinjene naramnice, s katerimi je tudi najtežjo vsebino lažje nositi. Prostornina 25 litrov, velikost 46x30x23cm.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve