-
Dva nahrbtnika v enem, odlična kombinacija, ki vas bo gotovo navdušila.
60,98
Ni zaloge


Targetov 2v1 je nahrbtnik, ki sta v bistvu dva, saj ju lahko nosite skupaj ali posamezno, kakor vam je ljubše, oziroma kakor je v danem trenutku bolj praktično. Njegove glavne lastnosti so: dva glavna predala na zadrgo visok predal za hiter dostop na zadrgo dva stranska žepa ročaj nahrbtnika prilagodljive in podložene naramnice z odsevniki ergonomsko hrbtišče večnamenski notranji žepi za dodatke (svinčnik, telefon, katice, itd…) dva nahrbtnika povezana skupaj z zadrgo Velikost nahrbtnika je približno 44x32x18 cm, prostornina 28 litrov. Narejen je iz kvalitetnega in trpežnega materiala brez škodljivih snovi.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve