-
Odličen potovalni kovček modre barve z vrtljivimi kolesi. Velikosti: 24 = 41 x 26 x 67 cm = 71,42 litrov Kovčki so trdne zasnove, narejeni iz ABS-a, s kvalitetnim zapiranjem na zadrgo, zaklepanjem na kombinacijo številk in aluminijskim ročajem.
85,28
Na zalogi


Potujte primerno opremljeni, potujte z odličnim kovčkom!Vzdržljiva struktura, varno zapiranje, lahki materiali, vodljivost in trpežna, vrtljiva kolesa so v kombinaciji z izvlečnim ročajem prava potovalna kombinacija. Vaša prtljaga bo na varnem, kovček pa prepoznaven, saj ga boste - ker bo najlepši med vsemi - takoj prepoznali. Izberite svojo najljubšo barvo in potujte z odličnim kovčkom!
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve