-
Se vam dogaja, da imate polne roke vsega in vam to pada iz rok? Imate premajhno torbico in sovražite najlonske vrečke? S pleteno torbo boste rešili vse zagate, saj boste vanjo spravili vse, kar potrebujete.
14,51
Na zalogi


Lepa in prostorna torba primerna za vsak dan in - zakaj pa ne - tudi za na plažo ali v trgovino. Vse kar potrebujete zložite v prostorno torbo in se odpravite brez skrbi in težav pri pobiranju stvari, ki so vam nekoč padale iz rok. Na plaži bodo stvari varne pred očmi nepridipravov, saj bodo v torbi in tako manj opazne. Privlačen dizajn, praktična oblika in ravno prava velikost, vse to so razlogi zaradi katerih boste torbo uporabljali vsak dan in jo kdaj pa kdaj vzeli s seboj tudi, ko boste skočili v trgovino ali drugam. Če k temu dodamo ugodno ceno, je izbira enostavna in logična.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve