-
Se tudi vam dogaja, da na plažo hodite s polnimi rokami vsega, kar vam pada iz rok? S plažno torbo bo to preteklost. Vanjo gre vse, prav vse, kar lahko potrebujete na plaži.
8,52
Na zalogi


Poenostavite svojo pot na plažo. Vse kar potrebujete zložite v plažno torbo in se odpravite brez skrbi in težav pri pobiranju stvari, ki so vam popadale iz rok. Tudi na plaži bodo stvari varne pred očmi nepridipravov, saj bodo v torbi in tako manj opazne. Privlačen dizajn, praktična oblika in ravno prava velikost, vse to so razlogi zaradi katerih boste plažno torbo uporabljali vsak dan in jo kdaj pa kdaj vzeli s seboj tudi, ko boste skočili v trgovino. Če k temu dodamo ugodno ceno, je izbira enostavna.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve