-
Odličen športni nahrbtnik, ki ga lahko uporabite vsak dan, za šport, šolo ali kar tako. Kvaliteten in trpežen bo z vami veliko časa!
70,75 €
28,30
Na zalogi


Dakine Wonder Sport 18L je športni nahrbtnik, ki je predvsem praktičen, kompakten in odličnega designa. Na sprednji strani ima elastične preveze pod katere lahko pričvrstite suknjič ali kaj drugega. Njegova velikost je ravno pravšnja za športno opremo ali šolske potrebščine pravih frajerjev in frajerk, ki v stranske žepe spravijo še plastenko z vodo. Naramnice so podločene in zračne, hrbtišče diha, nastavljiv prsni pas pa nudi čvrst oprijem. Velikost: 46 x 25 x 15 cm
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve