-
Dakine Wonder je kompakten nahrbtnik namenjen pohodništvu, izletom, športu ali študiju. Vanj boste lahko spravili mapo velikosti A4 in ostale potrebščine ali druge stvari, ki jih potrebujete s seboj.
58,55
Na zalogi


Nahrbtnik Wonder je 22 litrski nahrbtnik, ki je zaradi svoje velikosti izredno priročen. Narejen je iz kvalitetnega materiala, sodobno oblikovan in primeres za številne aktivnosti. Tudi zaradi svoje vzdržljivosti bo z vami še veliko let. Ima velik prostoren predal, žep za očala podložen s flisom, stranska žepa in vrvice za pritrditev dodatne prtljage. Velikost: 47 x 38 x 18 cm.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve