Odličen nahrbtnik Dakine, namenjen vsem, ki cenijo izredno kvaliteto te znamke. Kompakten in izviren bo zvest spremljevalec vaših aktivnosti.
53,67 €
21,47
Na zalogi


Nahrbtnik Dakine mini se zapira z zadrgo, pod katero je glavni prostor. Spredaj ima še dva predala, od katerih je en termo zaščiten. Za večjo varnost ima vgrajene odsevnike, za lažje nošenje pa oblazinjene naramnice in prsni pas. Prostornina nahrbtnika je 18 litrov, velikost pa približno 25 x 41 x 20 cm.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve