Čeprav spletni nakupi sodijo med bolj varne, smo zaradi možnosti okužbe začasno opustili plačilo po povzetju. Prosimo vas še za razumevanje v primeru zamud pri dostavi, saj vse službe delujejo v okrnjeni sestavi. Bodite zdravi! Vaš MEGAL!NK 

-
Zvezek iz kolekcije je izdelan iz 80g/m2 papirja; plastificirana platnica 280g/m2; 52 listni; vrhunska kvaliteta izdelave. Sortirani dizajni v zavitku.
1,25
Na zalogi


V primeru, da je zvezek iz kolekcije (več fotografij različnih motivov), z naročilom izberete zvezek iz kolekcije, izbira konkretnega motiva pa zaradi logistike žal ni možna. Dostavljen bo en od zvezkov iz kolekcije, ki ste jo izbrali. Če je na fotografiji zvezka en motiv, je to ta, ki ga lahko izberete.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve