Zaradi velikega povpraševanja se lahko čas dostave podaljša za kakšen dan. Če želite prejemati naše novice in informacije o ugodnostih, se preprosto vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM#
-
Recycle me vesoljski svet je okoljevarstvena igra. Spodbuja ustvarjalnost in ozavešča o recikliranju na zabaven način. Set vsebuje vse potrebno za ustvarjanje različnih motivov.
9,98
Na zalogi


Z recikliranjem pripomoremo k ohranjanju narave. Izdelki RECYCLE ME spodbujajo ustvarjalnost in ozaveščajo na zabaven način. Set vsebuje vse potrebno (plastenka, škatla za jajca, toaletna tuba) za izdelavo predlaganih motivov (raketa, astronavt in marsovci z vesoljskim plovilom). Recycle me vesoljski svet je ustvarjalen, poučen in ozavešča otroke.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve