Čeprav spletni nakupi sodijo med bolj varne, smo zaradi možnosti okužbe začasno opustili plačilo po povzetju. Prosimo vas še za razumevanje v primeru zamud pri dostavi, saj vse službe delujejo v okrnjeni sestavi. Bodite zdravi! Vaš MEGAL!NK 

-
Recycle me škatlica za jajca je okoljevarstvena igra. Spodbuja ustvarjalnost in ozavešča o recikliranju na zabaven način. Set vsebuje vse potrebno za ustvarjanje različnih motivov.
9,98
Na zalogi


Z recikliranjem pripomoremo k ohranjanju narave. Izdelki RECYCLE ME spodbujajo ustvarjalnost in ozaveščajo na zabaven način. Set vsebuje vse potrebno (škatla za jajca) za izdelavo predlaganih motivov (pajek, helikopter, ladja, bojevnik in gasilski tovornjak). Recycle me škatlica za jajca je ustvarjalna, poučna in ozavešča otroke.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve