-
Re-Cycle-Me je nizozemsko podjetje, katero ustvarja trajnostne, inovativne in ustvarjalne igrače za otroke. Poslanstvo podjetja je v ozaveščanju staršev in otrok o vplivu predmetov za enkratno uporabo na naše okolje. Glavni namen njihovih igrač je v tem, da otroci uživajo v ustvarjalni igri, kjer odpadke pretvarjajo v najlepše stvaritve in kreacije. 

Podjetje preko recikliranih igrač želi deliti idejo o čistejšem svetu, s tem ko se otrok uči o pomembnosti zmanjševanja odpadkov. Zato so njihovi paketi igrač narejeni iz že uporabljenih materialov in namenjeni igri, kjer se otrok skozi proces sestavljanja recikliranih elementov uči o pomembnosti ponovne uporabe predmetov. 

Vsak paket igrač vsebuje posamezne reciklirane elemente in slikovna navodila, katera otroku pomagajo ustvariti novo kreacijo. Otroci skozi igro spodbujajo svojo ustvarjalnost in domišljijo ter se hkrati učijo načinov, kako bi določene elemente v paketu lahko ponovno uporabili. Podjetje ustvarja trajnostne igrače, saj otroci z recikliranjem in ponovno uporabo prispevajo k vsesplošnem zmanjševanju odpadkov. Zatorej, manj smeti in več zabave!
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve