-
z LED lučjo in funkcijo fotografiranja. Svetlobni modul zahteva 1,5 V mikro baterijo (AAA). Dimenzije Brezzoba: 38 x 50 x 20 cm (DxŠxV)
45,13
Na zalogi


Dobrodošli na dirki velikih zmajev! Viki, Astrid in njuni prijatelji zmaji iz priljubljene animirane sage DreamWorks Dragons, se znova vzletijo in tokrat s kul novim dirkaškim videzom. S svojim odličnim črno-rdečim dirkalnim vzorcem je Brezzobi še bolj impresiven. Ko se dva najboljša prijatelja dvigneta v nebo, jima je težko slediti, saj lahko Brezzobi celo leti z nadzvočno hitrostjo in v potopu sproži svoje plazme. Seveda ima Viki s seboj tudi svoj goreči meč. To zmajevo ekipo bo težko premagati! Komplet vključuje Viki in zmaja Brezzoba v dirkalnem videzu. Viki lahko jaha zmaja. Brezzobi ima žareč greben in iz ust izstreljuje plazemske strele.

Figure: 1 Viki; Živali: 1 Zmajv Brezzobi, 1 metajoča ovca; Dodatki: 3 ognjeni izstrelki, 1 plameni meč

DreamWorks Dragons © DreamWorks Animation LLC. Vse pravice pridržane.

Priporočeno za starost 4+

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve