-
z odstranljivim sedlom. Dimenzije mesnih klešč: 18 x 28 x 10 cm (DxŠxV)
52,45
Na zalogi


Škilek in njegov požrešni zmaj Mesožer sta opremljena tudi s kul novim dirkaškim videzom. Čeprav oba nenehno iščeta okusen zalogaj, seveda ne zamudita zmajeve dirke. Mesožer morda ni najbolj atletska zmajeva dama, vendar je ne gre podcenjevati, saj je kljub svoji velikosti huskyja in kratkemu razponu kril izvrsten letalec. Odpravite se na dirkaško zabavo! Komplet vključuje Vikinga Škileka in zmajevo damo Mesožera v dirkalnem videzu, premetavajočo ovco, sedlo in druge odlične dodatke. Škilekove noge lahko jahajo na zmaju. Sedlo je odstranljivo.

Figure: Škilek; Živali: 1 zmaj Mesožer, 1 premetajoča ovca; Dodatki: 1 sedlo, 1 obod, 1 nož.

DreamWorks Dragons © DreamWorks Animation LLC. Vse pravice pridržane.

Priporočeno za starost 4+

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve