-
Komplet za igranje vključuje dvojčka Grdobučo in Trdobučneža,z zmajem Bruhom in Rigom v dirkaških oblekah, dve sedli, bolo, sulico in številne druge dodatke. Zmajeva krila so premična. Sedla so snemljiva. Mere Bruha in Riga mere: 48 x 40 x 20 cm (DxŠxV)
84,17
Na zalogi


Najljubša zabava dvojčkov Grdobuče in Trdobučneža je prepiranje, boj in še nekaj prepirov. Če se dvojčka spopadeta, iskre res letijo. Ko pa gre za to, sta dobra ekipa, na svoji strani imata prepirljiva dvojčka zmaja Bruha in Riga. Posebnost te vrste zmajev sta dve glavi. Za razliko od njihovih jahačev pa glave dobro sodelujejo, le občasno se pustijo okužiti s prepirom dvojčkov. Grdobuča, Trdobučnež, Bruh in Rig imajo tudi barvit nov dirkalni videz in vedno navdušeno skočijo na naslednjo zmajevsko dirko. 

Figure: 1 Grdobuča, 1 Trdobučnež; Živali: 1 zmaj Bruh in Rig, 1 metanje ovac; Dodatna oprema: 2 sedla, 1 kopje, 1 žogica iz bal

DreamWorks Dragons © DreamWorks Animation LLC. Vse pravice pridržane.

Priporočljivo za starost 4+

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve