-
z odstranljivim sedlom. Dimenzije Nevihte: 30 x 25 x 18 cm (DxŠxV)
45,13
Na zalogi


Pogumna Astrid in njen pametni zmajev spremljevalec Nevihta sta neločljiva. Nevihta spada v vrsto zmajev Deadly Nadder in ima ognjene izbruhe, ki jih poganja magnezij, pa tudi izjemno ostre repne bodice. Seveda jih Nevihta nikoli ne bi uporabila proti svojim prijateljem. V razburljivi zmajevi dirki je cilj najhitrejši ujeti vse ovce. V svojem hladnem modrem in rdečem dirkaškem videzu Astrid in Nevihta ne izgledata le fantastično, ampak sta tudi bliskovita. Ta duo se razume na slepo! 

Igralni komplet vključuje Astrid in njenega zmaja damo Nevihto v svojih dirkalnih oblačilih, premetano ovco, dvojno sekiro in druge kul dodatke. Astrid lahko jaha Nevihto. Sedlo je odstranljivo.

Figure: 1 Astrid; Živali: 1 zmaj Nevihta, 1 metana ovca; Dodatki: 1 sedlo, 2 obroča, 1 dvojna sekira.

DreamWorks Dragons © DreamWorks Animation LLC. Vse pravice pridržane.

Priporočeno za starost 4+

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve