Čeprav spletni nakupi sodijo med bolj varne, smo zaradi možnosti okužbe začasno opustili plačilo po povzetju. Prosimo vas še za razumevanje v primeru zamud pri dostavi, saj vse službe delujejo v okrnjeni sestavi. Bodite zdravi! Vaš MEGAL!NK 

-
Policijska postaja z zaporom in pristajalno ploščadjo za helikopter. Zaporniki lahko iz celice zbežijo skozi prebojni zid. Z optičnim bralnikom prstnih odtisov, omarico z orožjem in veliko dodatki. Dimenzije: 63 x45 x 26 cm
99,99
Na zalogi


Playmobil se je prvič pojavil že leta 1974. Odtlej je osvojil srca in domišljijo otrok v več kot 100 državah po svetu, kjer ga imajo radi tako fantje, kot dekleta. 7.5 cm velika figurica lahko jaha, drži predmet, stoji, sedi, nosi pokrivalo, se pripogne in še veliko več. Lahko udejani domišljijo, saj je majhna, enostavna in prijazna. Lahko je neustrašni gasilec, pogumni policaj, prijazna gospa, agent na misiji... Otroci se s figuricami postavljajo v različne vloge, kar izboljšuje socialne, kognitivne, motorične in čustvene prednosti. Ali preprosteje, kot je povedal g. Horst Brandsätter, bivši lastnik skupine Brandtstätter: Skrivnost PLAYMOBILA leži v zgodbah, ki jih otroci ustvarijo sami.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve