-
12 okostnjakov za zbiranje
14,63
Ni zaloge


V razburljivem svetu Novelmore ni nič nemogoče! Tudi v negostoljubni puščavski regiji Sal'ahari Sands živijo izjemni prebivalci. Vojska okostnjakov drznih hudičev divja tukaj in vsi vsiljivci drgetajo. Opremljena z različnimi orožji se bodo ta grozljiva bitja branila pred vsakim napadalcem. Kdo si bo upal prevzeti te nemrtve bojevnike? 

Igralni komplet je sestavljen iz škatle presenečenja v obliki lobanje s figuro okostja z različnimi dodatki. Škatla ima navojni pokrov z vrtljivo sliko in jo je mogoče ponovno uporabiti.

Figure: 1 figura okostja presenečenja s škatlo lobanje in dodatki

Priporočeno za starost 4+

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve