-
Vključuje indukcijsko funkcijo, zaradi česar se zasvetijo lučke v očeh
91,49
Na zalogi


Bleščeči tempelj Sal'ahari Sands je tisto, kar srhljivi skeletni bojevniki imenujejo dom. Tu nemrtva vojska, ki jo vodi grozljiv kralj okostnjakov Sul'thanath, načrtuje svojo naslednjo potezo proti Novelmoreju. Kot mrtvi se ne bojijo ničesar in nikogar. Če bi se kdo upal približati templju, ga pozdravijo krogle iz lobanj iz okostnjaškega topa. Pred vsako bitko nemrtvi napolnijo svojo energijo. Če želijo to narediti, stojijo na čarobnem izviru sredi templja in čakajo, da jih žareča zelena sluz popolnoma napolni in oči začnejo svetiti. S temi zlobnimi puščavskimi bojevniki se ne gre sprijazniti! 

Komplet za igranje vsebuje kralja okostnjakov Sul'thanatha, pa tudi čarovnikova vajenca Omagus in Andowan, tempelj z svetlobnim modulom, okostnjakov topov, pajkove mreže, bakle in številne druge dodatke. 

Glava figur je opremljena z napravo za shranjevanje energije, ki jo lahko napolni indukcijska tuljava v templju, zaradi česar se figure svetijo.

Set vključuje: 1 skeletnega bojevnika, 2 čarovnika; Dodatki: 1 indukcijski tempelj, 2 pajčevini, 1 pištola z vijaki, 1 samostrel, 1 epruveta, 2 svetilki, 3 lobanje, 1 samurajski meč, 2 palici, 2 pajka, 2 gorilnika kadila, 1 pas, 2 priveska za pas, 1 skrivnostno karto, 1 sabljo, 1 ščit, 1 vrečo, 1 par manšet za roke, 2 ogrinjala, 1 par ramenskih oklepov, 1 čelado.

Priporočljivo za starost 4+

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve