Čeprav spletni nakupi sodijo med bolj varne, smo zaradi možnosti okužbe začasno opustili plačilo po povzetju. Prosimo vas še za razumevanje v primeru zamud pri dostavi, saj vse službe delujejo v okrnjeni sestavi. Bodite zdravi! Vaš MEGAL!NK 

-
Legendarni Elektropionir. Kdo ga nima v spominu? Privoščite tudi svojim otrokom osnovna spoznanja fizike, privoščite jim igro z učenjem.
39,98
Na zalogi


Electro pionir v vaš dom prinaša kar 153 eksperimentov teoretičnih razlag s področja magnetizma, elektrike in elektromagnetizma. V škatli je 43 različnih delov, med njimi priložena orodja za sestavljanje, barvna navodila in natančen slikovni prikaz eksperimentov. ZElo primeren komplet za radovedneže in odlična zamisel za darilo, ki ne bo ostalo pozabljeno! Uporablja se z 9V baterijo (IEC 6LR61), ki ni priložena.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve