Čeprav spletni nakupi sodijo med bolj varne, smo zaradi možnosti okužbe začasno opustili plačilo po povzetju. Prosimo vas še za razumevanje v primeru zamud pri dostavi, saj vse službe delujejo v okrnjeni sestavi. Bodite zdravi! Vaš MEGAL!NK 

-
Izredno kompleten in bogat set eksperimentov. Vključuje 273 eksperimentov in teoretičnih opisov s področja elektronike, Magnetizma, elektrike, elektromagnetizma ter njihovih zakonitosti.
49,98
Na zalogi


Navodila niso vključena. VSA NAVODILA, TER NATANČNI SLIKOVNI PRIKAZ EKSPERIMENTOV NAJDETE V PDF OBLIKI NA SPLETNI STRANI (WWW.MEHANO.SI) POD KATEGORIJO NAVODILA. VSEBUJE 80 SESTAVNIH DELOV ZA IZVEDBO POIZKUSOV.ENOSTAVNA UPORABA IN VISOKA POUČNA VREDNOST.PRILOŽENA ORODJA ZA SESTAVLJANJE. UPORABNO Z BATERIJO 9 V IEC 6R61.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve