Ste že kupili darila? Božiček in Dedek mraz urno pripravljata presenečenja, naj vas ne ujameta nepripravljene. Mi vam pomagamo z veliko izbiro, popusti in brezplačno dostavo! Če želite prejemati informacije o ugodnostih, se vpišite TUKAJ.
-
Izredno kompleten in bogat set eksperimentov. Vključuje 273 eksperimentov in teoretičnih opisov s področja elektronike, Magnetizma, elektrike, elektromagnetizma ter njihovih zakonitosti.
49,98
Na zalogi


Navodila niso vključena. VSA NAVODILA, TER NATANČNI SLIKOVNI PRIKAZ EKSPERIMENTOV NAJDETE V PDF OBLIKI NA SPLETNI STRANI (WWW.MEHANO.SI) POD KATEGORIJO NAVODILA. VSEBUJE 80 SESTAVNIH DELOV ZA IZVEDBO POIZKUSOV.ENOSTAVNA UPORABA IN VISOKA POUČNA VREDNOST.PRILOŽENA ORODJA ZA SESTAVLJANJE. UPORABNO Z BATERIJO 9 V IEC 6R61.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve