Čeprav spletni nakupi sodijo med bolj varne, smo zaradi možnosti okužbe začasno opustili plačilo po povzetju. Prosimo vas še za razumevanje v primeru zamud pri dostavi, saj vse službe delujejo v okrnjeni sestavi. Bodite zdravi! Vaš MEGAL!NK 

-
Sprej je enostaven za uporabo in z njim lahko osvežite prostore z vašo najljubšo dišavo.
10,98
Na zalogi


Vsak stil ima svoj vonj, parfum in z njim označi svoje okolje. To je tudi filozofija znamke Millefiori. Veliko idej, dišav in oblik za sugestivne predloge, ki vam omogočajo, da odišavite svoj svet in ga spremenite v svoj prostor in način življenja. Millefiori ponuja zelo širok izbor dišav in parfumov okolja, ki ustvarjajo vzdušje in naredijo osebnost tistih, ki so jih izbrali, še bolj prepoznavno v zraku.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve