Izkoristite številne popuste in kodo ostanidoma. Spletni nakupi so ugodni, varni in zanesljivi. V danih razmerah vas prosimo le za razumevanje v primeru zamude pri dostavi. Bodite zdravi!  Vaš MEGAL!NK 

-
Millefiori Icon je avtomobilska dišava, ki jo lahko enostavno namestite navpično ali vodoravno. Zrak, ki prehaja Icon, bo v vašem avtomobilu lepo dišal in vam pričaral prijetno vzdušje. Pod pokrovom sta dva dišeča vstavka, ki ju je mogoče zamenjati.
14,62
Na zalogi


Z Dišavo za avtomobil Millefiori Icon bo vzdušje v vašem avtomobilu vedno prijetno. Izberite svoj Millefiori Icon in pričarajte v avtomobilu vonj, ki ga imate najraje. Millefiori Icon je kvaliteten sistem za parfumiranje notranjosti vozila, ki se prilagaja vašim željam in razpoloženju. Ker ima zamenljive dišeče vstavke, jih lahko izbirate glede na trenutno razpoloženje, barvo pokrova pa ob nakupu uskladite z barvo vašega avtomobila ali njegove notranjosti. Ko dišave, vstavka preprosto nadomestite z novima istega ali drugega vonja. Vaš avtomobil bo tako vedno prijetnega vonja, vi pa v njem sproščeni in dobre volje.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve