Smo slovenska spletna trgovina z zanesljivo, brezplačno dostavo. Če želite prejemati informacije o ugodnostih, se vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM# 
-
Avtomobilski difuzor prijetnega vonja z nastavljivo močjo vonja. Uporablja se s posebnim polnilom, ki ga lahko zamenjate in tako vsakič izberete drugačen vonj. Mogoče glede na letni čas, razpoloženje ali kar tako, iz radovednosti. Ob nakupu je priloženo prvo polnilo z vonjem Vanilla & wood.
video
9,98
Na zalogi


Z Dišavo za avtomobil Millefiori GO ima lahko vsako potovanje svoje vzdušje. Odkrijte ga z osvežilcem za avtomobil, ki deluje na kapsule in tako omogoča izbiro tiste, ki vam v trenutku izbire najbolj ugaja. Pričarajte avtomobilu vonj, ki ga imate najraje. Millefiori je kvaliteten sistem za parfumiranje notranjosti vozila, ki se prilagaja vašim željam in razpoloženju. Ker je nastavljiv, ga lahko prilagajate glede na svoj nos, sopotnike, letni čas ali velikost avtomobila. Ko polnila zmanjka, ga preprosto nadomestite z novim istega ali drugega vonja. Vaš avtomobil bo tako vedno prijetnega vonja, vi pa v njem sproščeni in dobre volje.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve