Izkoristite številne popuste in kodo ostanidoma. Spletni nakupi so ugodni, varni in zanesljivi. V danih razmerah vas prosimo le za razumevanje v primeru zamude pri dostavi. Bodite zdravi!  Vaš MEGAL!NK 

-
Millefiori Via Brera je poimenovana po eni najbolj zgodovinskih in zanimivih ulic Milana, ki je polna umetniških spominov. To prefinjeno in elegantno razpoloženje se odraža v dekorju in podrobnostih difuzorjev. Velvet v vaš dom prinese očarljiv in žameten cvetlični šopek s sadnimi, lesnimi in mošusnimi notami.
28,04
Na zalogi


Vsak stil ima svoj vonj, parfum in z njim označi svoje okolje. To je tudi filozofija znamke Millefiori.Veliko idej, dišav in oblik za sugestivne predloge, ki vam omogočajo, da odišavite svoj svet in ga spremenite v svoj prostor in način življenja.Millefiori ponuja zelo širok izbor dišav in parfumov okolja, ki ustvarjajo vzdušje in naredijo osebnost tistih, ki so jih izbrali, še bolj prepoznavno v zraku.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve