-
Kompakten prenosni difuzor za dišave, ki ga je mogoče polniti prek USB. Njegova diskretna difuzija oddaja občutljivo dišečo nebulizacijo v različnih načinih delovanja (za neposredno uporabo z namenskimi dišavami – ni treba dodajati vode). Enostaven za uporabo v vaših prostorih in omogoča enostavno izmenjavo dišav.
53,66
Ni zaloge


Moveo - USB-polnilni prenosni difuzor dišav, ki vam omogoča, da priključite eno od njegovih namenskih dišav in uživate! Z mat površino, nastavljivimi nastavitvami dišav in LED osvetlitvijo, ki spreminja barvo; je eleganten način uživanja v dišavah na poti – ne glede na to, ali se gibljete po hiši; ali potovanje čez noč! Za uporabo z našimi dišavami Millefiori® za difuzorje wireless; preprosto priključite in uživajte - ni treba dodajati vode. Dišave se prodajajo ločeno.


Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve