Zaradi velikega povpraševanja se lahko čas dostave podaljša za kakšen dan. Če želite prejemati naše novice in informacije o ugodnostih, se preprosto vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM#
-
Difuzor Maison Berger Functional nevtralizira slabe vonjave naših štirinožnih prijateljev zaradi svoje patentirane molekule, ki se lepo ujema z novim cvetličnim in citrusnim vonjem. Sodobna in vesela dišava.
19,98
Na zalogi


Svetilka farmacevtskega tehnika, gospoda Bergerja, je bila v osnovi zasnovana za čiščenje zraka bolnišničnih prostorov. Pisal se je začetek 20. stoletja, ko je hitro doživela spektakularen uspeh v javnosti. Lepa in uporabna prinaša čistejši zrak in širok izbor arom zanj. Na voljo je v številnih slogih, dizajnih in materialih z enim samim namenom: polepšati vaš dom in vas zadovoljiti. Tudi zato je kolekcija tako razvejana in številčna. Maison Berger Paris vsakodnevno sodeluje z mnogimi priznanimi dizajnerji različnih področij in slogov, ki redno osvežujejo kolekcijo. Vsako leto tako nastane približno petnajst novih modelov, za slehernega od njih pa v povprečju porabijo kar osemnajst mesecev razvoja. Maison Berger Paris, nekoč Lampe Berger, je ravno zaradi raznolikosti in ustvarjalnosti blagovne znamke menjal ime. Maison Berger Paris izraža navdih in francosko strast za umetnostne in notranje dišave.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve