Zaradi velikega povpraševanja se lahko čas dostave podaljša za kakšen dan. Če želite prejemati naše novice in informacije o ugodnostih, se preprosto vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM#
-
Oda pomladi za ponovno rojstvo narave. Pričara šopek divjih cvetov, prekritih z roso, in sveže sočno sadje. Obda kožo z obilo pene, da jo očisti in nežno nadišavi.
10,98
Na zalogi


POVABILO K UŽITKU IN DOBREMU POČUTJUIzdelki Durance združujejo najkakovostnejše surovine in umetnost izdelovanja dišav za ustvarjanje naravnih dišav in kozmetike, ki so na voljo v številnih izdelkih, prilagojenih različnim vrstam kože. Lepota z izdelki Durance odraža bistven in preprost občutek dobrega počutja; to je linija izdelkov, ki vam dajejo užitek, vas razvajajo in zaradi katerih se počutite lepe. NARAVA KOT OSNOVNI VIR LEPOTENarava je glavni vir navdiha izdelkov Durance. Podjetje se nahaja v Provansi, v središču civilizacije, kjer vsi tradicionalni lepotni in zdravstveni rituali izvirajo iz narave. Umetniki in obrtniki, ki sodelujejo s podjetjem Durance, iščejo navdih v provansalski pokrajini ter barvah in vonjavah, ki oblikujejo to plodno zemljo. Provansa je dežela dediščine antične kulture, posvečene določenemu načinu življenja. Zato je podjetje Durance zavezano ustvarjanju kozmetike, ki: vsebuje najmanj 95 % naravnih sestavin; je brez parabenov, fenoksietanola, natrijevega laurent sulfata in propilenglikola. ni testirana na živalih.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve