Smo slovenska spletna trgovina z zanesljivo, brezplačno dostavo. Če želite prejemati informacije o ugodnostih, se vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM# 
-
Izbrani aranžma bo prinesel dotik prefinjenosti in prijeten vonj v vsak dom. Nežen popek naravnega videza v elegantnem steklenem lončku črne barve, odišavljen s parfumom iz stekleničke prijetnega rožnega vonja.
15,98
Ni zaloge


Navodila za nego: Vsak cvet je spretno ročno izdelan in prekrit s posebnim, netoksičnim premazom, ki daje vsakemu cvetnemu listu posebej pristen in naraven izgled. S priloženim parfumom rahko pošpricajte po cvetu, da oživite njegov vonj. Enkrat tedensko cvetove navlažite z nekaj vode, da jih ohranite sveže in mehke. Nikakor pa ne dolivajte vode direktno v posodo. Da se izognete bledenju, cvetov ne postavljajte na direktno sončno svetlobo. Za uporabo le v zaprtih/notranjih prostorih. Cvetovi lahko vsebujejo barvila, zato pazite, da ne prihajajo v stik z oblačili ali drugimi površinami. Cvet očistite tako, da ga obrišete s toplo vodo in milnico, nato pustite, da se posuši na zraku. Ne postavljajte v neposredno bližino plamenov. Set Côte Noire vsebuje: cvetove svežega videza dišeči gel ekstravaganten steklen lonček s srebrno elitno ploščico parfum v razpršilu darilno škatlo Pomembno! Prav tako kot pravi cvetovi, lahko tudi cvetovi Cote Noire s časom zbledijo ali porumenijo.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve