Čeprav spletni nakupi sodijo med bolj varne, smo zaradi možnosti okužbe začasno opustili plačilo po povzetju. Prosimo vas še za razumevanje v primeru zamud pri dostavi, saj vse službe delujejo v okrnjeni sestavi. Bodite zdravi! Vaš MEGAL!NK 

-
Zbirka Côte Noire najboljše elemente z vsega sveta združuje v lepe in luksuzne izdelke. Vsi parfumi iz asortimana izvirajo iz Francije, ki je znana po najboljših dišavah. Dišave jemljejo navdih na podeželju, pri čemer poskušajo portretirati francosko življenje.

Parfumirano naravno cvetje. Vsak cvet je spretno ročno izdelan in uporablja poseben naravni premaz, ki vsakemu lističu daje naravni otip in videz – zdi se, kot da so pobrani naravnost iz vrta! Te vrtnice so postavljene v gel, ki je prepojen s prefinjenimi dišavami. Vrtnici naravnega otipa je priložena steklenica s parfumom z vonjem vrtnice, ki ga lahko razpršite neposredno nanjo, da njen vonj osvežite in okrepite. Vsi cvetovi so lepo zapakirani v privlačne darilne škatle.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve