Smo slovenska spletna trgovina z zanesljivo, brezplačno dostavo. Če želite prejemati informacije o ugodnostih, se vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM# 
-

ANIMIKADOS je popolno darilo, s katerim povemo, koliko nam nekdo pomeni

Pomaga nam ubesediti čusta, ko jih sami težko  izrazimo. Dišave Animikados nam pomagajo izboljšati razpoloženje s spodbujanjem različnih življenjskih vrednot, kot so svoboda, veselje, optimizem, dober smisel za humor, sprostitev ali navdušenje. Nekatere dišave tako kot čustva dosežejo duha, medtem ko druge pridejo neposredno do srca. Zahvaljujoč odlični ilustratorki Monici Carretero je vsak izdelek Animikados majhno umetniško delo. Toda za njim stoji veliko ljudi: velika ekipa strokovnjakov! Od tistih, ki ustvarjajo dišave, do tistih, ki polnijo steklenice, vključno s tistimi, ki ročno sestavljajo dragocene škatle. 
Kakovost je za Animikados bistvenega pomena: trsni razpršilniki so brez alkohola in izpolnjujejo vse evropske standarde kakovosti. 
Kolekcije Animikados ne sestavljajo le izdelki, ki lepo dišijo, ampak tudi razpoloženja, v katerih lahko vsak prepozna sebe ali druge.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve