-
Tri plasti barve in vonja združene v celoto. Zapolnite prostor s čudovitimi pomirjevalnimi dišavami - Sivka, Morska sol & Bombaž in Beli čaj & Jasmin.
43,90
Na zalogi


Ustvarite edinstven ambient, ko se dišavne plasti topijo. Vse sveče Trilogy so opremljene z naravnimi lesenimi stenji in so na voljo v srednjih in velikih kozarcih ter plamenski elipsi Hearthwick®. 
Tri plasti barve in vonja združene v celoto. Zapolnite prostor s čudovitimi pomirjevalnimi dišavami - Lavender, Sea salt & cotton in White tea & Jasmin.
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve