-
Dišeča sveča Woodwick elipse je prelepa sveča v stekleni elipsi, katere vonj traja do 50 ur pomirjujočega prasketanja in omamnega razvajanja. Poskusite aromo Island coconut, ki v vaš dom prinaša kombinacijo kombinacijo sočne arome ananasa in kremastega kokosa, s čemer ustvarja popoln tropski tretma. Mešanica, ki ob revolucionarnem plamenu in prijetnem prasketanju prebudi neznana čustva, pomirja in razvaja. Privoščite si simbol topline, ljubezni in posebnih družinskih trenutkov.
45,12
Na zalogi


Dišeča sveča Woodwick elipse je prelepa sveča v stekleni elipsi, katere vonj traja do 40 ur pomirjujočega prasketanja in omamnega razvajanja. Poskusite aromo Island coconut, ki v vaš dom prinaša kombinacijo kombinacijo sočne arome ananasa in kremastega kokosa, s čemer ustvarja popoln tropski tretma. Mešanica, ki ob revolucionarnem plamenu in prijetnem prasketanju prebudi neznana čustva, pomirja in razvaja. Privoščite si simbol topline, ljubezni in posebnih družinskih trenutkov.

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve