Zaradi velikega povpraševanja se lahko čas dostave podaljša za kakšen dan. Če želite prejemati naše novice in informacije o ugodnostih, se preprosto vpišite TUKAJ. Več informacij dobite na #EM#696f646c446863606965636567237d66#EM#
-
Darilni komplet v privlačnem pakiranju, primeren za darilo, malo pozornost ali kar tako. Čudoviti vonji in lepi stekleni kozarci poskrbijo, da dišeče darilo ne bo ostalo neopazno.
34,98 €
20,08
Na zalogi


Dišeča sveča Woodwick bo prijetna osvežitev vašega doma. 
Lepa in privlačna, predvsem pa izrednega vonja, ki je primeren za odpravo neprijetnih vonjav ali večerne ure in razvajanje na domači zofi. 
Njena aroma vas bo pričakala do jutra, pa čeprav boste svečo ugasnili pred spanjem.
Izkoristili jo boste tudi v boju proti neprijetnim vonjem, kot je vonj po cvrtju ali močnih čistilih. 
Vonj dišeče sveče Woodvik nikogar ne pusti ravnodušnega!
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve