-
Dimenzije: 8,9 cm x 15,6 cm Čas učinka: do 30 dni Teža: 14 g
8,52
Na zalogi


To je cvetlična dišava. Obudite dan v toplicah s sproščujočimi vonji posebej mešanic eteričnih olj sivke in evkaliptusa.

Uživajte v zapletenih dišavah in prefinjenem slogu Woodwicka v vašem avtomobilu. Ta avtomatski polnilec iz trstike WoodWick® vključuje dve bambusovi trstiki, ki bosta do 30 dni razpršila vašo najljubšo prefinjeno dišavo. Uporabljajte z držalom trstike začetnega kompleta WoodWick® Auto Reeds, ki se prodaja ločeno.

OPOZORILO: vsebuje LINALYL ACETATE, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, EUCALYPTOL, LIMONEN, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES.

Lahko povzroči alergijsko kožno reakcijo. Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki. Hraniti izven dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: Umijte z veliko vode. Če se pojavi draženje kože ali izpuščaj: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če obstajajo in jih je enostavno narediti. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odvržite vsebino/posode v skladu z lokalnimi komunalnimi predpisi.

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve