-
Čas učinka: do 30 dni dišave Teža: 14 g Dimenzije: 8,9 cm x 15,6 cm
13,40
Na zalogi


Cvetovi, ki jih boža sonce, mamljivi kokosovi podtoni in slan oceanski zrak vam bodo pričarali topli sij obale.

Dišavne note:

Zgornje note: prosojni kokos, jabolko, citrusi, limona, mandarina

Srednje note: sladkane jagode, jasmin, vrtnica, lilija, heliotrop, vanilijeva orhideja

Spodnje note: cedra, tonka, vanilijev sladkor, mošus

Zgornja nota je začetni vtis dišave, srednja nota je glavna nota dišave, osnova pa njen končni vtis.

Dodajte čudovito dišavo Coastal Sunset v svoj avto s tem začetnim kompletom Auto Reed podjetja WoodWick. To je popoln način za uživanje v kompleksni dišavi, hkrati pa vašemu vozilu doda dekorativni pridih. Dišava se vlije v dve palčkah, ki sta narejeni iz 100% bambusa, zaradi česar je popolnoma brez nečistoč in se bo vaš najljubši vonj razpršil do 30 dni.

 Začetni komplet vsebuje vse, kar potrebujete za prijeten vonj vašega avtomobila, vključno z dvema palčkama in bronastim držalom za trstiko, ki je namenjen ponovitvi silhuete sveč v obliki peščene ure znamke WoodWick.

Ta ima magnetno povezavo, ki se zaskoči, tako da difuzor ostane na svojem mestu. Ta je pritrjen na usnjeno vrvico, ki jo lahko obesite na vzvratno ogledalo.

Polnila so na voljo za uporabo z obeski za avtomobilske dišave WoodWick (naprodaj ločeno).

Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve