-
Teža: 758 g Mere: 95 × 142 mm Barva: bela in slonokoščena
19,50
Na zalogi


Privlačna in pudrasta, ta mošusna dišava se zaradi svojih zapeljivih lastnosti pogosto uporablja v parfumeriji, zaradi svoje mehkobe je sveža in enostavna za nos. 
Naša srednja sveča je idealna velikost za vsak dom. Prefinjena z barvami in dišavami, je preprosta, a osupljiva. Izdelana iz najkvalitetnejših voskov in dišav po naročilu, ta sveča je enostavna za uporabo ter omogoča do 90 ur izgorevanja. Je tudi odlično darilo za posebno priložnost. 
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve