-
Teža: 758 g Mere: 95 × 142 mm Barva: modro in zelena
18,28
Na zalogi


Sprostite se s to pomirjujočo dišavo z osnovnimi notami kamilice. Nežno in prijazno, bo pripomoglo k sprostitvi in ustvarilo vznemirljivo in terapevtsko okolje v vašem domu. 
Naša srednja sveča je idealna velikost za vsak dom. Prefinjena z barvami in dišavami, je preprosta, a osupljiva. Izdelana iz najkvalitetnejših voskov in dišav po naročilu, ta sveča je enostavna za uporabo ter omogoča do 90 ur izgorevanja. Je tudi odlično darilo za posebno priložnost. 
Spletna trgovina (spletno mesto) www.megalink.si si pri delovanju pomaga s piškotki, ki so namenjeni preučevanju podatkov, oglaševanju in prilagajanju strani ter njenih funkcij karseda prijazni izkušnji obiskovalca/uporabnika/kupca. Seveda bi si želeli, da bi to bilo mogoče brez, vendar nam ravno piškotki omogočajo, da smo dobri, da zagotavljamo prijetno nakupovanje in boljše storitve.
Tu brez vaše pomoči ne gre, zato vas prosimo za prijazen klik na gumbek 'DA', kar pomeni, da si želite, da smo še boljši in soglašate z namestitvijo in uporabo piškotkov.
Če želite, če vas to zanima ali ste radovedni, lahko kliknete tukaj in si o piškotkih preberete vse podrobnosti. 
DA Nastavitve