lampica quadri prune 4417
Lampice Maison Berger Paris imajo neverjeten občutek za ohranjanje prijetnih dišav v prostoru. Od ustanovitve ob koncu 19. stoletja pa do danes, prinašajo elemente čistosti in prijetnih dišav v domove gospodinjstev po celem svetu. Prav tako pa odlično služijo svojemu namenu tudi v poslovnih prostorih in delovnih okoljih.

Lampice Maison Berger Paris temeljijo na procesu katalitskega izgorevanja, pri čemer se gorivo, ki je sestavljeno iz dišave in bazne toplote, razprši v okoliški zrak, tam pa se na molekularni ravni poveže z nečistočami v zraku, katere pravzaprav ustvarjajo neprijeten vonj. Lampice Maison Berger Paris tako neprijetne vonjave  spremenijo v neškodljivo vodo in ogljikov dioksid, pri čemer pa za seboj pustijo dolgotrajno sled prijetnih in dišečih vonjav. Lampice Maison Berger Paris predstavljajo tisto vrsto dišečih okrasnih predmetov, katere očarajo čute s svojimi občutljivimi dišavami, elegantnim dizajnom in vonji, ki pomirjajo. 

Da bi dosegli čim boljše izgorevanje in pri tem omogočili, da so lampice Maison Berger Paris čim bolj učinkovite, je potrebno slediti naslednjim štirim korakom. 

 1. Polnitev lampice Maison Berger Paris z aromatično dišavo in namestitev gorilnika
  Najprej iz steklene posode lampice Maison Berger Paris odstranite zgornji pokrovček in gorilnik s priloženim bombažnim stenjem. Nato v posodo vstavite majhen lijak, ki je priložen lampici Maison Berger Paris. V lijak vlijte aromatično olje po vaši izbiri. Steklena posoda lampice naj bo napolnjena do dveh tretjin svoje prostornine. Zatem je potrebno bombažni stenj pomakniti navzdol po stekleni posodi in ga potopiti v kurilno olje. Gorilnik, ki je pritrjen na bombažni stenj, pa morate pravilno vgraditi nazaj na vrh steklene posode za gorivo. Da bi preprečili izhlapevanje olja, je potrebno zamenjati zgornji pokrovček nad gorilnim elementom. 
 2. Prižig gorilnika
  Bombažni stenj se mora v lampici Maison Berger Paris nekaj ur namakati v olju, saj mora biti popolnoma nasičen s kurilnim oljem.  Ko se stenj nasiči z oljem, odstranite zgornji pokrovček iz gorilnika, prižgite vžigalico ali uporabite vžigalnik in pridržite majhen plamen nad gorilnikom, dokler se le-ta ne prenese nanj. Da bi lahko vedeli,  ali je gorilni element dosegel ustrezno raven toplote, morate biti pozorni na spremembo barve. Ko se barva gorilnega elementa iz železno sive spremeni v belo, tedaj je gorilnik dosegel ustrezno raven toplote. 
 3. Nežno pihnite v plamen
  Po prižigu gorilnega elementa počakajte dve minuti in nato nežno pihnite v plamen, da se le ta pogasi. Nato nad beli gorilnik položite pokrov z režami. Toplota gorilnika povzroči, da kurilno olje z dišavami potuje po bombažnem stenju navzgor in se nenazadnje skozi pokrov v režah razprši v zrak. V zraku se pritrdi na bakterije in druge nečiste delce, ki povzročajo neprijeten vonj. Lampice Maison Berger Paris lahko premikate iz sobe v sobo, zato da bi povsod ustvarili čiste in dišeče prostore.

  Kadar pa želite svojo lampico Maison Berger Paris ugasniti, morate odstraniti pokrov z režami, ki je nad vročim gorilnikom in ga zamenjati s pokrovčkom brez rež. Tako se ustavi postopek razširjanja toplote in snovi. Lampico Maison Berger Paris pokrijte z zgornjim pokrovčkom in lampica bo prenehala delovati. Pri tem pa je koristno vedeti, da ni potrebno, da je lampica popolnoma ohlajena, da bi jo lahko pokrili z zgornjim pokrovčkom.