playmobil gasilci
Playmobil igrače z dolgo tradicijo proizvaja priznano podjetje s sedežem v Nemčiji. Proizvajalec ustvarja tematske sete z različnimi figuricami in dodatki, ki popestrijo otroško igro. Posebej značilno figurico pa predstavlja 7,5 centimetrov visoka figurica v človeški podobi, ki ima na obrazu narisan prepoznaven nasmeh.

Playmobil igrače zajemajo številne dodatke k posamezni tematiki, zgradbe, ljudi, vozila, različne živali, pripomočke, naravo in druge figurice, ki so del kompleta. Otroci jih lahko sestavljajo in se z njimi igrajo na različne načine, saj Playmobil igrače spodbujajo otroško domišljijo, kreativnost in druge spretnosti. Ker se figurice iz podobnih tematik med seboj dopolnjujejo, so možnosti za igro neomejene.


Playmobil kmetija – domače živali, traktorji, hlevi, življenje na kmetiji

Playmobil kmetija seti vključujejo figurice, ki prikazujejo življenje na kmetiji. Zabavno otroško igranje nudijo traktorji, kot je veliki traktor in traktor s prikolico. Na voljo je tudi bolj obsežen Playmobil kmetija set, ki vsebuje vse, kar otroci potrebujejo za igranje s konji.
V ograji se konji lahko pasejo na prostem, otroci pa lahko ustvarijo potke za jahanje. V setu so štirje večji hlevi za dva konja in dva žrebca, ter mačke, ježki in dve človeški figurici. Na voljo je tudi set z zajčjo ograjo, ki zajčkom daje dovolj prostora za igro. V setu se nahaja ena figurica, štirje zajčki, mama zajklja, ograja, korenje in drugi dodatki.

Playmobil konji – ograde, hlevi, jahanje, konjska vprega, konjušnice

Playmobil konji tematski seti nudijo široko ponudbo različnih figuric v posameznem kompletu. Set predstave s konji vključuje vse figurice za čudovito konjsko razstavo, kjer konji premagujejo različne ovire, da bi domov odnesli prvo nagrado. Zmagovalni konji pa se izkažejo s trakovi za prvo mesto in pokali.

Playmobil konji tematski seti vključujejo tudi vozilo za prevoz konjev, različne ograde, postajo za nego konj, konjski hlev, konjušnice za čistokrvne arabske konje, kočijo s konjsko vprego za štiri človeške figurice in mnogo drugega. Set jahanja na podeželju vključuje tri figurice, tri ponije, potok z drevesom, veverice in druge dodatke za zabavno igro.

playmobil kmetija


Playmobil gasilci – gasilska vozila z lučmi in zvokom

V kompletu gasilskega vozila se nahajajo svetlobni in zvočni moduli, ki delujejo na baterije. Otrok lahko luči in zvok na gasilskem vozilu vključi s pritiskom na stikalo. Na voljo pa so različni zvoki sirene, ki igro še dodatno popestrijo. Luči utripajo približno dve minuti, preden se samodejno izklopijo.

Playmobil gasilci set vključuje različne dodatke na vozilu, kot je oprema za gasilce, ročica za gašenje požarov, lestev na zadnjem delu vozila in prostor v kabini za tri gasilce. Playmobil gasilci set pa je na voljo tudi z letališkim gasilskim tovornjakom, ki prav tako nudi svetlobne in zvočne učinke.

Playmobil filmi – figurice iz kinodvoran

Playmobil filmi zajemajo različne komplete figuric, ki so izdelane po predlogi priljubljenih otroških filmov iz kinodvoran. Tako so na voljo seti, kot je Rex Dasher s padalom, Robotitron z dronom ter Charlie z zaporniško kočijo. V posebnem kompletu Cezar Maximus v Koloseju so na voljo figurice Marle in Charlija, Maximusa, ter dodatki ko so rimske bakle, kipi, ščitniki, meči, bodala in bojne sekire.