blog
Ste si tudi vi od nekdaj želeli, da bi lahko na svoje šolske potrebščine risali in pisali in da vas pri tem starši ne bi kaznovali, zato ker ste uničili popolnoma novo šolsko torbo in peresnico?

Potegujte se za super Like me nagrade, kliknite TU!

Večina običajnih nahrbtnikov in peresnic namreč ne ponuja veliko prostora za izražanje kreativnosti, saj je izbira barv in vzorcev omejena in vnaprej določena. Tako ne moremo ustvariti unikatnih šolskih potrebščin po svojem okusu. Nova kolekcija LIKE ME nahrbtnikov, peresnic in zvezkov pa ponuja ravno to.

Šolske torbe, peresnice in zvezki so ustvarjeni za to, da lahko nanje pišemo, rišemo in jih pobarvamo. Nahrbtniki in puščice imajo izrisane vzorce, kjer črne črte razmejujejo bele površine, ki jih lahko pobarvamo v različne barve in tako ustvarimo želene barvne kombinacije. Na platnice zvezkov pa lahko tudi rišemo in pišemo. Kolekcija LIKE ME omogoča, da svoje nove šolske potrebščine z uporabo domišljije in kreativnosti tudi personalizirate in tako ustvarite drugačne in edinstvene zvezke, nahrbtnike in peresnice povsem po svojem okusu.

Materiali in pripomočki za risanje, pisanje in barvanje

Za ustvarjanje edinstvenih slik in napisov na platnicah zvezkov in za barvanje vzorcev in motivov na peresnicah in šolskih torbah lahko uporabite različne risarske tehnike in pripomočke za risanje in barvanje. Šolske potrebščine iz kolekcije LIKE ME so izdelane iz posebnih materialov, ki so zelo trpežni in odporni na nanašanje različnih sestav barv, zato se po barvanju ne bodo uničili ali poškodovali. Tako lahko za risanje, pisanje in barvanje uporabite naslednje pripomočke:
 • Navadne barvice
 • Tempere
 • Akvarelne barvice
 • Voščenke
 • Flomastri, roler pisala in markerji
 • Tehnični in navadni svinčniki
 • Akrilne barve

like-me Likeme 10072017 01 Likeme 27072017 02

LIKE ME šolske torbe in nahrbtniki za prosti čas

LIKE ME nahrbtnik je namenjen tako šolarjem kot vsem ostalim, ki bi si želeli torbo za prosti čas, ki bi jo lahko pobarvali po svojem okusu. Ta večnamenski nahrbtnik ima dovolj prostora za shranjevanje šolskih potrebščin in stvari za prosti čas. Izdelan je iz kakovostnih materialov, sprednja stran torbe pa nudi tri večje predale oziroma žepe na zadrgo ter dva manjša stranska žepa.

Nahrbtnik ima na zunanji površini različne vzorce in motive, ki jih lahko pobarvamo z različnimi barvami. Pobarvamo lahko vse površine z vzorci na sprednji strani torbe s tremi večjimi žepi, zgornji ročaj ter celoten zgornji del obeh naramnic. Ne moremo pa pobarvati hrbtnega dela, saj je to ojačano in ergonomsko oblikovano hrbtišče izdelano iz posebnih materialov, ki skrbijo predvsem za čim bolj udobno nošnjo.

LIKE ME šolske torbe in nahrbtniki za prosti čas zatorej ne odstopajo od kakovosti, saj imajo prilagojene in oblazinjene naramnice, podložene notranje predelke, kakovostne zadrge in trpežne notranje in zunanje šive. Njihova dodana vrednost pa je predvsem v tem, da lahko ustvarimo unikatno torbo v želenih barvnih kombinacijah, kjer vzorce lahko pobarvamo z različnimi barvicami, flomastri, vodoodpornimi markerji in drugo.

Personalizirani zvezki iz kolekcije LIKE ME

Svojo kreativnost in domišljijo pa lahko izrazite tudi na platnicah zvezkov, kjer prazne in bele površine nudijo odlično podlago za ustvarjanje. Nanje lahko rišete, pišete ali pa platnico pobarvate v svoje najljubše barve. Posebni materiali na platnicah zagotavljajo, da nanesene barve ne bodo zbledele, zaščitene so še z dodatno prozorno platnico. Obstojnost je zagotovljena tudi, če za ustvarjanje uporabimo navadne svinčnike. Personalizirani zvezki z unikatnimi motivi bodo vsekakor izstopali iz množice običajnih zvezkov. Zvezki iz kolekcije LIKE ME so na voljo v različnih modelih:
 • Zvezek A4 na črte
 • Zvezek A4 karo
 • Zvezek A4 beli s praznimi listi
 • Zvezek s špiralo

Likeme 17082017 03

 

LIKE ME šolske peresnice

Peresnice z zanimivimi in neobičajnimi motivi za barvanje so namenjene shranjevanju šolskih in risalnih pripomočkov. Šolske puščice se odpirajo z enojno zadrgo, v notranjosti pa imajo en manjši žep in večji prostor za shranjevanje svinčnikov, barvic, peres, flomastrov, šilčka, manjšega ravnila in drugo.

Celotna zunanja površina peresnice, nad in pod enojno zadrgo, ima izrisane vzorce večjih in manjših oblik, kjer lahko bele površine, razmejene s črnimi črtami, pobarvamo v poljubne barve. Tako lahko ustvarite edinstvene peresnice v katerihkoli barvnih kombinacijah, povsem po svojem okusu. Za barvanje lahko uporabite različna barvna pisala, svinčnike, barvice, tempere in ostalo.
LikeMe peresnica 01