woodwick svece za dom
Edinstvene in posebne WoodWick sveče prebudijo vse čute z avtentičnimi dišavami. Njihova posebnost je v tem, da imajo naraven stenj, ki je izdelan iz organskega lesa in zato svečke med gorenjem ustvarjajo značilno prasketanje ognja.

Sveče so kot nekakšen prasketajoči kamin v elegantno oblikovanem steklenem kozarcu ter v elipsasti posodi in pri tem nudijo izjemno senzorično izkušnjo. Sveče in različni izdelki z dišavami so izdelani iz skrbno izbranih in kakovostnih sestavin. Na voljo so v različnih slogih in vonjih, zato v domu ustvarjajo prijeten in sproščujoč ambient.


WoodWick sveče s čudovitimi dišavami 

WoodWick sveče v kakovostno izdelanem in elegantnem steklenem kozarcu v obliki peščene ure ustvarjajo pomirjajoč zvok prasketajočega ognja in pri tem po prostoru širijo čutne vonjave z mešanico skrbno izbranih dišav. Pri tem so na voljo sadne dišave, vonji po različnih zeliščih ter vonji po svežem perilu. Priljubljeni so tudi cvetlični vonji, vonji po sladkem in po začimbah ter dišave, ki oddajajo vonj lesa in zemlje. Na voljo so dekorativne svečke v različnih velikostih. 

Trilogija vonjav in barv

Vrhunska WoodWick trilogija sveč zajema čudovite kombinacije barv in različnih dišav. Pri tem je vsaka sveča iz serije trilogija sestavljena iz treh različnih barv. Vsaka barva pa ima svoj edinstven vonj. Ko svečka počasi gori, se vsaka barva in dišava stopi v naslednjo plast in tako sprosti novo dišavo v zrak in po prostoru. Na voljo so kombinacije različnih dišav, ki se med seboj odlično ujemajo. Tako lahko v domu diši po gozdu, eksotičnih začimbah, botaničnem vrtu, slaščicah iz kavarne ali pa po nežnem dežju.

woodwick-trilogy


Dišeča sveča WoodWick Elipse

Dišečo WoodWick svečo iz kolekcije Elipse odlikuje čudovit in eleganten dizajn, ki ga daje steklena posoda v obliki elipse. Tako posodica z dišavo ustvarja širšo odprtino, ki omogoča, da se staljeni vosek popolnoma zlije z velikostjo svečke in zgornjim robom ter hkrati ponese skrbno izbran vonj po prostorih doma. Elipsasta sveča, ki skozi svetlobo in prasketajoči zvok ustvarja prijetno ognjeno svetlobo toplega ognjišča, je izdelana iz vrhunskih parafinskih in sojinih voskov, ki vsebujejo visoko koncentracijo dišav po izbiri. 


Dišeči vosek z elegantnim talilnikom

WoodWick izdeluje voske v različnih dišavah, ki razširijo prijeten in aromatičen vonj po celem domu. Tako lahko v domu zadiši po skrbno izbranih vonjih, ki prebudijo vse čute ob sivki, vanilji, cimetu, jabolku, smreki in drugih vonjih. WoodWick izdeluje tudi lepo oblikovane in elegantne talilnike voska v obliki peščene ure. Na talilnik se postavi manjši košček voska z dišavo, pri čemer je mogoče uporabiti električni gorilnik ali pa manjšo svečko. Ko se vosek stopi, se vonj razširi po celem domu. 


Darilni seti in kompleti 

Sveče so na voljo tudi v različnih darilnih setih in privlačnem pakiranju v okrasnih škatlah. Darilni seti vsebujejo različno število svečk v elegantnih steklenih kozarcih in z usklajenimi dišavami. Darilni seti so odlično darilo, še posebej za Valentinovo, dan žena, materinski dan in druge priložnosti. Čudovite in aromatične WoodWick sveče v darilni embalaži bodo presenetile in razveselile vsako mamo, punco, ženo, prijateljico in sodelavko.